Strafrecht is een complex rechtsgebied dat zich richt op het handhaven van de openbare orde en het bestraffen van strafbare feiten. Bij Van den Berg begrijpen we dat een confrontatie met het strafrechtelijke systeem een verwarrend en zelfs emotioneel proces kan zijn. Onze ervaren strafrechtadvocaten staan graag voor u klaar om te helpen met deskundig advies en bijstand in uw strafrechtelijke proces. 

Of het nu gaat om een aanklacht, onderzoek, arrestatie, verhoor, voorlopige hechtenis of een strafrechtelijke procedure, onze advocaten zijn er om uw rechten te beschermen. De strafrechtadvocaten van Van den Berg Advocaten hebben uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van strafrecht. 

Onze diensten op het gebied van strafrecht omvatten ondere andere: 

– Verdediging bij strafzaken
– Bijstand bij verhoring
– Onderzoek bij bewijsvoering
– Slachtofferbijstand
– Hoger beroep

Bij Van den Berg Advocaten begrijpen we dat elk strafbaar feit uniek is en specifieke behoeften heeft. Wij luisteren naar uw zakelijke doelen en helpen u deze juridische obstakels te overwinnen. 

Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en ondersteuning en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw strafrechtelijke aangelegenheid.